Identitet

Identitet og værdier

CAPITALIX er etableret i 2014 ud fra visionen og præmissen om at skabe et konsulent-hus med unikke kompetencer indenfor strategiudvikling og restruktureringer og turnaround med et entydigt fokus på værdiskabelsen for ejere og aktionærer. På kort sigt har vi opbygget et stærkt ry som en kompetent konsulent-virksomhed med evne til at løse komplekse problemstillinger på tværs af virksomheders værdikæde.

 

Siden etableringen har CAPITALIX således arbejdet sammen og hjulpet en lang række af virksomheder, typisk med en omsætning spændende fra 50-500 millioner kroner på årsbasis.

 

For at skabe resultater benyttes et værktøjskasse, som er sammensat af flere elementer hvoraf følgende skal fremhæves. For det første, anvendes en struktureret fakta-baseret tilgang til problemløsningen koblet med kreativitet og erfaring. For det andet, tilstræbes en høj grad af klarhed når analyser og anbefalinger kommunikeres. For det tredje, skræddersyes processen til virksomhedens situation, hvilket skaber høj grad af effektivt i opgaveløsningen og ikke mindst i beslutningsprocessen hos topledelsen i den pågældende virksomheds. Afslutningsvis og vigtigst opbygges et samarbejdsklima med alle interessenter, så som finansielle institutioner, ejere, direktion og ledelsen, så alle føler som komfortable med processen, indhold og anbefalinger uanset deres omfang.

 

Hos CAPITALIX er en central værdi, at vi kommunikerer åbent og ærligt til alle relevante interessenter - hvad vi ser og ikke mindst hvad vi mener, er nødvendigt at udvikle eller forbedre, for at skabe yderligere værdi for virksomhedens aktionærer.

 

Vort mantra er, at leverer top professionelt arbejde og præstationer. Kun derved har CAPITALIX sin eksistens berettigelse.

 

??

Kontakt