Lederskab og Team

Ledelse og team

Michael Zøhner har mange års erfaring fra ledelsesarbejde i globale virksomheder som LEGO, Danfoss og Arla Foods, hvor han har arbejdet som direktør (Vice President, Senior Vice President og CFO). Her har han blandt andet, været ansvarlig for strategisk forretningsudvikling, tværgående forandringsopgaver, fusioner og virksomhedsopkøb samt økonomi- og finansfunktionen.

Han har tillige i en årrække arbejdet som strategikonsulent hos Accenture, hvor han som Senior Engagement Manager, bl.a. har løst opgaver for Novozymes, Siemens, Ericsson, SE-Banken.

I de seneste år har han været ansat som direktør med top- og bundlinjeansvar i adskillige mellemstore danske og internationale virksomheder, og han har stået bag flere succesfulde restruktureringer og turn-arounds med efterfølgende store værdiskabelser for aktionærerne som resultat. Hans fokusområder har været finans, salg, marketing, distribution, indkøb og produktion.

I forbindelse med ovenstående har Michael Zøhner også arbejdet sammen og løst opgaver på vegne af nogle af Skandinaviens ledende finansielle institutioner og advokatfirmaer.

Michael Zøhner er p.t. bestyrelsesformand og menigt bestyrelsesmedlem for en række danske virksomheder.

Michael Zøhner er cand.merc og HD(R). Han har tillige gennemført Executive Education ved nogle af verdens førende uddannelsesinstitutioner, herunder Stanford University, London Business School, IMD, Wharton Business School og Insead. Han har arbejdet og boet i USA, England, Sverige og Rusland.

I forbindelse med løsninger af udvalgte opgaver trækker CAPITALIX i situationer på et bredt netværk af eksperter indenfor udvalgte fagområder. Kendetegnende herfor er, at disse personer kommer med en tung baggrund fra strategic management consulting hos nogle af verdens førende konsulenthuse.

 

??

Kontakt