RESTRUKTURERING & TURN-AROUND

CAPITALIX har omfattende kompetencer i relation til succesfuld restrukturering og turn-around af virksomheder
på tværs af industrier

RESTRUKTURERING OG TURN-AROUND

CAPITALIX har omfattende kompetencer i relation til restrukturering og turn-around af virksomheder, som er økonomisk og finansiel stressede. Virksomheder, hvor forretningsgrundlaget er begyndt at svinde eller hvor risiko-appetitten har været for stor og de økonomiske muskler nu er svundet ind. Vores services omfatter således:

  • Restrukturering af virksomheder
  • Turn-around af virksomhed eller forretningsenhed
  • Finansiel og økonomisk analyse med henblik på at optimering af værdiskabelsen for aktionærerne (shareholder value) - optimering.

I denne sammenhæng deltager vi som oftest fra start til slut. M.a.o. fra analyse, over strategiformulering til eksekvering i et tæt samspil med ejerne og finansielle institutioner.

I særlige tilfælde bliver vi bedt om at være meget aktive i arbejdet med at maksimere værdi-realiseringen og agere som er en integreret del af virksomhedens ledelse, interim ledelse, i denne periode, hvor behovet for forandring er ”mission critical”.

CAPITALIX har løst opgaver på vegne af ejerkredse, ledende nordiske banker og i samarbejde med nordens største advokathuse. 

??

Kontakt